Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Käyttölainaa edullisesti Pengosta

Hae käyttölainaa Pengon avulla kilpailuttamalla lainantarjoajat. Saat luottopäätöksen välittömästi ja voit valita edullisimman lainavaihtoehdon. Hae käyttöluottoa näin:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika sekä täytä hakemuksen henkilötiedot.
 2. Vertaile saamiasi käyttölainavaihtoehtoja vertailunäkymässämme ja valitse paras käyttölaina.
 3. Vahvista lainasopimus ja tunnistaudu pankkitunnuksin.
 4. Nosta rahat tilillesi.

Edullisin käyttölainatarjous perustuu aina omiin henkilötietoihisi, vain kilpailuttamalla käyttölainat tiedät lainojen todelliset hinnat.

Mikä on käyttölaina?

Käyttölaina on joustolaina, jolta asiakas voi tehdä haluamiaan nostoja ja suorittaa takaisinmaksuja oman kyvyn mukaisesti. Nostoja voi tehdä jopa 50 euron tarkkuudella ja takaisinmaksu tapahtuu yleensä jollakin prosentilla nostetusta lainapääomasta.

 • Käyttölaina on joustoluottotuote, jolla on luottoraja.
 • Käyttölainaa nostetaan omalle tilille tarpeen mukaan.
 • Maksat käyttöluottoa takaisin ehtojen mukaisella prosentilla nostetusta pääomasta tai kiinteällä kuukausittaisella takaisinmaksuerällä.
 • Käyttölainaa ei välttämättä makseta kokonaan tilille, voit lainayhtiön prosessissa vielä määrittää tarkan nostosumman. Myönnetty luotto voi olla vaikka 10 000 luottorajalla ja tarvitset nostolla vain 2000 euroa – sinä päätät.
 • Käyttölainojen yleisimmät luottorajat ovat 2000 euron ja 10000 euron välillä.
 • Käyttöluottojen nimelliskorko vaihtelee 10% ja 29% välillä.
 • Käyttölainat myönnetään jatkuvilla lainasopimuksilla, joten laina on aina käytössäsi.

Miksi valita käyttölaina?

Valitse käyttölaina, mikäli:

 • Haluat joustavan luoton.
 • Et tiedä tarkkaa tarvittavaa lainasummaa vielä hakuhetkellä.
 • Saatat tarvita lainaa heti tilille vaikkapa yöllä – osa käyttölainoista mahdollistaa tilisiirrot myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella.
 • Tarvitse rahaa projektiin, jonka lopullinen hinta elää ajan myötä, esim. remontti.

Älä valitse käyttölainaa, mikäli:

 • Haluat aina saman kuukausierän.
 • Et halua lainallesi nostomahdollisuutta.
 • Haluat kaikkein halvimman vakuudettoman lainan.
 • Tahdot kaikkein yksinkertaisimman lainan mahdollisimman vähillä ylimääräisillä ominaisuuksilla.

Käyttölaina on moderni lainatuote, joka mahdollistaa useita käyttötapoja. Tämä lisää lainan kompleksisuutta, eikä laina välttämättä siksi ole kaikkien suosikki. Toiset taas pitävät nostomahdollisuuksista ja pääomaperusteisen kuukausierän mahdollistamista pienistä takaisinmaksueristä. Päätä itse, minkälaisen lainan juuri sinä haluat ja kilpailuta lainat Pengossa!

Ilmainen laina on käyttölainan ensinosto

Uusi asiakas voi saada käyttölainan ensinoston kokonaan ilman kuluja ja korkoja noin kuukaudeksi tai kahdeksi käyttöönsä. Ensinostokampanja mahdollistaa pikaisen lainatarpeen rahoittamisen ilmaiseksi, jos sitä sanaa koskaan voi lainasta käyttää. Saat Pengon avulla useita ilmaisen ensinoston tarjoavia käyttölainavaihtoehtoja heti eteesi hakemuksen täyttämisen jälkeen. Muista kuitenkin, että kuluttomuus perustuu vain tuohon alun lyhyeen periodiin ja tämän jälkeen lainasta peritään tavanomaiset kulut ja korot. Maksa siis nostamasi pääoma ensimmäisellä laskulla takaisin, mikäli haluat pitää käyttölainasi kuluttomana. Muista myös vertailla kampanjatuotteet tarkasti, jotta löydät varmasti parhaan lainan, etkä maksa samoista euroista ylimääräistä. Pengon avulla on mahdollista saada pikavippi heti käyttöön, joten kilpailuttaminen ja vertailu, eivät hidasta rahojen tilitystä mitenkään.

Käyttölainavertailun avulla löydät parhaan lainan

Täytettyäsi lainahakemuksen saat kaikki käyttölainatarjoukset näkyviin online-palveluumme, jossa voit vertailla käyttölainojen korkoja, nostopalkkioita, lainasummia, laina-aikoja ja kuukausieriä halusi mukaisesti. Voit helposti ja nopeati järjestellä lainat paremmuusjärjestykseen juuri sinun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Nykyään melkein kaikkien lainayhtiöiden luottotarjoukset perustuvat henkilökohtaisiin korkotarjouksiin, joissa annetut hakemustiedot määrittävät lainan todellisen hinnan. Kilpailu asiakkaista on kovaa, joten kilpailuttamalla lainat saat heti kattavan kuvan omasta korkotasostasi ja voit oikeasti vertailla mainostekstien sijaan oikeita lainatarjouksia. Parhaan käyttölainan löytäminen on tehty helpoksi ja nopeaksi!

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.