Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa 2000 € ilman vakuuksia ja takaajia

Hae vakuudeton 2000 € laina Pengosta! Saat kilpailutetun lainapäätöksen heti. Mukana jopa 25 pankkia ja rahoituslaitosta.

  1. Hae 2000 euron lainaa sopivalla maksuajalla.
  2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse paras laina.
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, hyväksy lainaehdot ja nosta rahat tilillesi.

Edullinen 2000 euron laina kilpailuttamalla

Saat aina edullisimman 2000 euron lainan kilpailuttamalla lainahakemuksen ennen valintaasi. Tekemällä sen Pengon kautta, saat nopeasti useita lainavaihtoehtoja samalla hakemuksella. Voit nopeasti valita parhaan lainatarjouksen 2000 euron luotolle. Edullisin laina löytyy vain hakemalla luottoa juuri omilla tiedoilla kustakin lainayhtiöstä, sillä nykyään lainayhtiöiden lainatarjoukset perustuvat henkilökohtaisiin hakemustietoihin ja korko on henkilökohtaisesti vaihtuva. Vain kilpailuttamalla luotot näet todelliset korkotarjoukset ja voit valita halvimman lainan.

Halvin 2000 euron joustoluotto

Hae halvin joustoluotto 2000 euron luottorajalla meidän kauttamme. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen suurin osa pienemmistä 2000 euron lainoista muuttui joustoluotoiksi. Taustalla on pienten nostojen kulurakenteen parantaminen lainayhtiön näkökulmasta. Pikavipit myönnetään useimmiten juuri 2000 euron luottorajalla, joka mahdollistaa jo pienet 50 euron nostot.

Mikäli haluat välttää pikavippinä myönnettävät korkeamman koron joustoluotot ja silti hakea joustavaa lainaa 2000 eurolle, kannattaa luotto kilpailuttaa juuri Pengossa. Saat useita lainatarjouksia, joiden luottoraja on 2000 euroa ja voit heti valita sopivimman. Lainakorot alkavat jo noin 8%:sta. Löydä halvin luotto avullamme, täysin ilmaiseksi ja säästä satasia!

Lainaa 2000 heti ilman liitteitä

Lähes kaikki 2000 lainat saa heti, sekä luottopäätöksen että rahat tilille. 2000 euron laina on mahdollista hakea myös kokonaan ilman liitteitä. Mikäli valitset jonkin lainavaihtoehdon, jolla käytetään tulotietojen varmennukseen Insntantoria tai tulotietojen määrämittainen tarkistus jätetään kokonaan tekemättä – tiedot varmennetaan tällöin muilla keinoin. Instantor on palvelu, joka tarkistaa tiliotteesi tulojen osalta ja varmentaan näin hakemukselle antamasi tulot. Palvelu on turvallinen ja kätevä käyttää, mikäli tulodokumentaatiota ei ole käsillä juuri lainahakemuksen yhteydessä. Hae ja valitse sinulla paras 2000 euron luotto!

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.