Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa 500€

500 euron laina on netin kautta haettavien pikalainojen lippulaiva. Jokaisella pikavippiyhtiöllä on oltava 500 euron laina. Lainatuotteita onkin sitten lähemmäs 60 erilaista. Mistä sinä tiedät keneltä saat edullisimman 500 euron pikalainan? No, tietysti täyttämällä lainahakemuksen meillä Pengossa. Yhdellä hakemuksella näet kaikki 500e pikalainaa tarjoavat lainayhtiöt ja heidän lainatarjouksensa juuri sinulle.

500€ laina heti tilille

Kaikki yhtiöt maksavat 500 euron nettilainan heti tilille. Luottokriteerit nopealle lainalle ovat:

  1. Luottotietosi ovat kunnossa.
  2. Olet yli 20-vuotias.
  3. Olet asunut Suomessa vähintään 2 vuotta vakituisessa osoitteessa.
  4. Sinulla on jonkin ison suomalaisen pankin pankkitili hakemuksellasi, jotta tilisiirrossa ei olisi pankkien välisiä viiveitä.
  5. Valitse lainatoimijan, joka käyttää Instantoria tai myöntää pikalainaa ilman liitteitä.

Luottoehdot ovat simppelit ja ytimekkäät. Muista myös, että mikäli sinulla on pikavippi jostain toisesta yhtiöstä ja maksuerä olisi myöhässä, maksa laina ajantasalle. Erääntynyt pikavippierä estää uuden lainan hakemisen. Emme koskaan kannusta ottamaan lainaa toisen päälle, mutta kilpailuttaminen on järkevää. Lainanvaihto edullisempaan on järkevää ja voi säästää jo 500 euron pikavipin kohdalla useita satoja euroja muutamassa kuukaudessa.

Pikavippi 500 osamaksulla

Uusi pikavippi pitkällä maksuajalla, eli osamaksulla vähintään vuoden maksuajalla? Onnistuu, Pengon kautta yleisimmin haettu laina on juuri 500 euroa ja 12kk, mutta yhtälailla samaa lainaa haetaan myös 24 kuukaudelle. Hae pikalainaa heti ja katso omat vaihtoehdot!

500e laina ilman liitteitä

Lainaa 500 ilman liitteitä Pengon kautta. Näet lainavertailustamme kilpailutuksen jälkeen heti mistä paikasta saat lainan kokonaan ilman liitteitä. Osa yhtiöistä vaatii Instantorin käyttöä, osa ei vaadi mitään liitteitä ja osa haluaa kopiot palkkatositteista, eläkepäätöksistä tai verotuspäätöksen erittelyosasta.

Huomaa kuitekin, että usein halvin 500 euron pikalaina vaatii tuekseen jonkinlaisen tulojenvarmennuksen. Mikäli siis haluat juuri edullisimman lainan, eikä sinulla ole tulipalokiire. Valmistaudu esittämään lainayhtiön vaatimat tositteet pikaluottosi tueksi.

Edullinen 500e laina – pikavippi vai kulutusluotto

Pikavippi mielletään usein joustoluotoksi, jossa on todella korkea korko. Pengon kautta voit kuitenkin hakea joustolainoja, joiden korot lähetä jo 10%:sta. Luottorajat voivat olla jopa 50.000 euroa. Lainat ovat pankkitasoisia, eikä niihin ole piilotettu kuluja. Myös pieni 500 euron pikalaina pitkällä maksuajalla on mahdollista hakea joustolainana. Esim Risicum ja Euroloan myöntävät kohtuullisen koron joustolainoja, jotka ovat sekä joustavia, että järkevän hintaisia pienelle lainatarpeelle.

Ilmainen pikavippi 500 eurolle? Joustolainoissa on useimmiten uudelle asiakkaalle tarkoitettuja ilmaisia, täysin korottomia ja kuluttomia ensimmäisen kuukauden tutustumisjaksoja. Löydät myös nämä vaihtoehdot palvelustamme – täytä lainahakemus ja vertaile halvin tai jopa ilmainen 500 euron pikalaina!

Kulutusluotto 500e on yleisimmin 12kk maksuajalla myönnettävä kertalaina, jossa ei ole korotusmahdollisuuksia. Lyhennysvapaita, eräpäivänsiirtoja tai maksuvapaita kuukausia tarjoaa jo moni Pengon avulla lainaa myöntävä yritys. Merkitsimme nämä maksusuunnitelmassa pysymistä edesauttavat ominaisuudet suoraan vertailupalveluumme, jotta sinä löydät sopivimman pienen kulutusluoton!

Lainaa 500e – kulut

Riippuen valitsetko joustolainan vai kertalainan, lainaa 500e seuraavin kuluin. 500 euron pikavippi vuodella maksaa kokonaisuudessaan noin 650 – 700 euroa kaikkine kuluineen ja korkoineen.  Tällöin todellinen vuosikorko on tasan 50 %.

  • Lainaa 500 euroa.
  • Korko: 0 % – 29 %.
  • Nostopalkkio: 0 % – 15 %.
  • Laskutuspalkkiot: 0 € – 5 €.
  • Todellinen vuosikorko: 25 % – 50 %.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.