Pikavippi

Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.
Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti!

Pikavippi heti tilille

Pikavippi on helposti ja nopeasti kilpailutettu Pengon kautta. Pikavippi on helppo vakuudeton laina, jonka myöntämiseksi ei vaadita monimutkaisia prosesseja. Pikavipit ovat useimmiten summaltaan 100-500 euroa ja laina-ajaltaan 1kk-12kk. Pengon kautta kilpailutettavat pikaluotot myönnetään kaikki ilman vakuuksia ja takaajia. Pengon kautta saat kilpailutetun laina ja aina rahaa heti tilille:

Näin haet pikavippiä:

  1. Täytä lainahakemus. (3min)
  2. Vertaile halvin vippi. (2min)
  3. Tunnistaudu, vahvista lainahakemus ja nosta rahat tilillesi. (10min)

Saat rahaa tilillesi keskimäärin 15 minuutissa, mikäli noudatat valitsemasi lainayhtiön ohjeita ja toimit sovitusti. Seuraavassa ohjeet nopean tilityksen varmistamiseksi.

Hae pikalainaa näin:

Laina maksetaan heti tilillesi, mikäli:

  • Käytät jonkin yleisen suomalaisen pankin pankkitiliä. Ei pankkien välisiä tilitysviiveitä.
  • Käytät pikavippipalvelua, joka ei vaadi tulotarkistusta tai valitset palvelun, joka käyttää Instantoria. Meiltä saat lainaa ilman liitteitä.
  • Noudatat lainayhtiön ohjeita hakuprosessin aikana ja vastaat puhelimeen, mikäli henkilöllisyys halutaan varmistaa puhelimitse.
  • Haet lainaa kyseisen lainayhtiön asiakaspalvelun aukioloaikana.

Näytämme pikavippivertailussa, mitkä pankit ovat milloinkin avoinna ja mistä saat vippiä ilman liitteitä. Lue myös lisäohjeet nopean lainan hakemiseksi. Suosituimmat pikaluotot myönnetään ilman liitteitä ja rahat maksetaan heti tilille. Näin ollen lainasummatkin ovat aina selvästi keskimääräistä vakuudetonta lainaa pienempiä. Yleisimmät Pengon kautta haetut pikalainat ovat selvästi alle tuhat euroa.

Lainaa 100€

Lainaa heti tilille 100 euroa. Pienin pikavippi on yleensä joko täysin koroton ja kuluton puolen vuoden kertalaina tai kuluton ja koroton ensinosto joustolainasta. Hae 100e pikavippi heti tästä.

Lainaa 200€

Lainaa 200 euroa heti tilille. Suosittu 200 euron pikavippi myönnetään yleensä täysin ilman liitteitä tai Instantorin avulla. Maksuaika ton tyypillisesti kahdesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen. Hae pikavippi 200 euro heti tilille tästä.

Lainaa 300€

Pikavippi 300 euroa myönnetään useiden joustolainatarjoajien kautta täysin ilman korkoja ja kuluja Instantorilla heti tilille. Mikäli haluat pikavipillesi joustolainaominaisuuden, niin esimerkiksi Risicum myöntää juuri 300 euron täysin korottoman ja kuluttoman lainan kuukaudeksi käyttöösi. Hae pikavippiä 300 euroa.

Lainaa 400€

Hieman yllättäen 400 euron pikavippejä myönnetään selvästi vähemmän kuin pienempiä summia tai 500 euron lainoja.

Lainaa heti 500€

500 euron pikavippi tai kertalaina, myönnetään yleisimmin vuodeksi käyttöön tai joustoluoton ensinostona, jolle takaisinmaksuaika on huomattavasti joustavampi. Pengon kautta voit hakea kumpaa tahansa, näet vertailusta, kumpi luottovaihtoehto tulisi sinulle edullisemmaksi. 500 euron pikavippi maksetaan aina heti tilille. Hae perinteinen pikavippi 500e tästä.

Pikavippi ilman liitteitä

Lainaa ilman liitteitä, ei palkkatositteita tai kirjallisia eläkepäätöksiä. Onnistuu. Valitse lainatoimija vertailustamme, joka käyttää Instantoria tai ei vaadi minkäänlaisia liitteitä. Mitä isompaa summaa haet, sitä varmemmin tulotiedot tarkistetaan varsinaisilla liitteillä. Pieni pikavippi onnistuu kuitenkin yleensä täysin ilman liitteitä tai käyttämällä Instantoria. Hae pikavippi ilman liitteitä Pengon kautta, saat kilpailutetun vipin heti tilillesi vaikka reissunpäältä täysin ilman liitteitä.

Instantor-lainat

Instantor lainat ovat lainoja, jotka myönnetään Instantor-palvelua käyttäen. Instantorin käyttö on turvallista. Instantor toimii siten, että lainanmyöntäjäyritys vastaanottaan Instantorilta lainanhakijan pankkitilitapahtumatietoja ja kertoo näin, onko tilille tosiasiallisesti tullut maksusuorituksia, jotka voidaan laskea palkaksi, eläkkeeksi tai muuksi tuloksi. Instantorin avulla vältät kokonaan paperisten tai sähköisten tulodokumenttien lähettelyn. Instantor kysyy aina erillistä lupaa tietojen käsittelyyn lainanhakijalta, eikä sitä ole pakollista käyttää. Voit itse valita, miten tulosi varmennat.

Koroton ja kuluton laina on useimmiten ensinosto

Koroton ja kuluton pikavippi on useimmiten limiittilainan tai käyttölainan uusille asiakkaille tarjottu ensinosto. Olemme koonneet suosituimmat lainanmyöntäjät samaan taulukkoon, josta voit vertailla erikokoisia ja laina-ajaltaan erilaisia korottomia ja kuluttomia pikavippejä keskenään. Katso uudet pikavipit tästä ja hae korotonta pikavippiä.

Pikavipit myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki Pengon lainat myönnetään ilman vakuuksia. Netin kautta toimivat pankit ovat erikoistuneet luottoluokitukseen, joka tehdään puhtaasti antamiesi tietojen pohjalta. Luottotiedot ja tulot tarkistetaan yleensä, jotta asiakkaan maksukyvystä voidaan tarkemmin varmistua, mutta muutoin vakuudettomien lainojen myöntäminen on luottamusliiketoimintaa. Vastaa siis aina totuudenmukaisesti lainahakemuksen kysymyksiin.