Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Pikavippi heti tilille

Pikavippi on helposti ja nopeasti kilpailutettu Pengon kautta. Pikavippi on helppo vakuudeton laina, jonka myöntämiseksi ei vaadita monimutkaisia prosesseja. Pikavipit ovat useimmiten summaltaan 100-500 euroa ja laina-ajaltaan 1kk-12kk. Pengon kautta kilpailutettavat pikaluotot myönnetään kaikki ilman vakuuksia ja takaajia. Pengon kautta saat kilpailutetun laina ja aina rahaa heti tilille:

Näin haet pikavippiä:

  1. Täytä lainahakemus. (3min)
  2. Vertaile halvin vippi. (2min)
  3. Tunnistaudu, vahvista lainahakemus ja nosta rahat tilillesi. (10min)

Saat rahaa tilillesi keskimäärin 15 minuutissa, mikäli noudatat valitsemasi lainayhtiön ohjeita ja toimit sovitusti. Seuraavassa ohjeet nopean tilityksen varmistamiseksi.

Hae pikalainaa näin:

Laina maksetaan heti tilillesi, mikäli:

  • Käytät jonkin yleisen suomalaisen pankin pankkitiliä. Ei pankkien välisiä tilitysviiveitä.
  • Käytät pikavippipalvelua, joka ei vaadi tulotarkistusta tai valitset palvelun, joka käyttää Instantoria. Meiltä saat lainaa ilman liitteitä.
  • Noudatat lainayhtiön ohjeita hakuprosessin aikana ja vastaat puhelimeen, mikäli henkilöllisyys halutaan varmistaa puhelimitse.
  • Haet lainaa kyseisen lainayhtiön asiakaspalvelun aukioloaikana.

Näytämme pikavippivertailussa, mitkä pankit ovat milloinkin avoinna ja mistä saat vippiä ilman liitteitä. Lue myös lisäohjeet nopean lainan hakemiseksi. Suosituimmat pikaluotot myönnetään ilman liitteitä ja rahat maksetaan heti tilille. Näin ollen lainasummatkin ovat aina selvästi keskimääräistä vakuudetonta lainaa pienempiä. Yleisimmät Pengon kautta haetut pikalainat ovat selvästi alle tuhat euroa.

Lainaa 100€

Lainaa heti tilille 100 euroa. Pienin pikavippi on yleensä joko täysin koroton ja kuluton puolen vuoden kertalaina tai kuluton ja koroton ensinosto joustolainasta. Hae 100e pikavippi heti tästä.

Lainaa 200€

Lainaa 200 euroa heti tilille. Suosittu 200 euron pikavippi myönnetään yleensä täysin ilman liitteitä tai Instantorin avulla. Maksuaika ton tyypillisesti kahdesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen. Hae pikavippi 200 euro heti tilille tästä.

Lainaa 300€

Pikavippi 300 euroa myönnetään useiden joustolainatarjoajien kautta täysin ilman korkoja ja kuluja Instantorilla heti tilille. Mikäli haluat pikavipillesi joustolainaominaisuuden, niin esimerkiksi Risicum myöntää juuri 300 euron täysin korottoman ja kuluttoman lainan kuukaudeksi käyttöösi. Hae pikavippiä 300 euroa.

Lainaa 400€

Hieman yllättäen 400 euron pikavippejä myönnetään selvästi vähemmän kuin pienempiä summia tai 500 euron lainoja.

Lainaa heti 500€

500 euron pikavippi tai kertalaina, myönnetään yleisimmin vuodeksi käyttöön tai joustoluoton ensinostona, jolle takaisinmaksuaika on huomattavasti joustavampi. Pengon kautta voit hakea kumpaa tahansa, näet vertailusta, kumpi luottovaihtoehto tulisi sinulle edullisemmaksi. 500 euron pikavippi maksetaan aina heti tilille. Hae perinteinen pikavippi 500e tästä.

Pikavippi ilman liitteitä

Lainaa ilman liitteitä, ei palkkatositteita tai kirjallisia eläkepäätöksiä. Onnistuu. Valitse lainatoimija vertailustamme, joka käyttää Instantoria tai ei vaadi minkäänlaisia liitteitä. Mitä isompaa summaa haet, sitä varmemmin tulotiedot tarkistetaan varsinaisilla liitteillä. Pieni pikavippi onnistuu kuitenkin yleensä täysin ilman liitteitä tai käyttämällä Instantoria. Hae pikavippi ilman liitteitä Pengon kautta, saat kilpailutetun vipin heti tilillesi vaikka reissunpäältä täysin ilman liitteitä.

Instantor-lainat

Instantor lainat ovat lainoja, jotka myönnetään Instantor-palvelua käyttäen. Instantorin käyttö on turvallista. Instantor toimii siten, että lainanmyöntäjäyritys vastaanottaan Instantorilta lainanhakijan pankkitilitapahtumatietoja ja kertoo näin, onko tilille tosiasiallisesti tullut maksusuorituksia, jotka voidaan laskea palkaksi, eläkkeeksi tai muuksi tuloksi. Instantorin avulla vältät kokonaan paperisten tai sähköisten tulodokumenttien lähettelyn. Instantor kysyy aina erillistä lupaa tietojen käsittelyyn lainanhakijalta, eikä sitä ole pakollista käyttää. Voit itse valita, miten tulosi varmennat.

Koroton ja kuluton laina on useimmiten ensinosto

Koroton ja kuluton pikavippi on useimmiten limiittilainan tai käyttölainan uusille asiakkaille tarjottu ensinosto. Olemme koonneet suosituimmat lainanmyöntäjät samaan taulukkoon, josta voit vertailla erikokoisia ja laina-ajaltaan erilaisia korottomia ja kuluttomia pikavippejä keskenään. Katso uudet pikavipit tästä ja hae korotonta pikavippiä.

Pikavipit myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki Pengon lainat myönnetään ilman vakuuksia. Netin kautta toimivat pankit ovat erikoistuneet luottoluokitukseen, joka tehdään puhtaasti antamiesi tietojen pohjalta. Luottotiedot ja tulot tarkistetaan yleensä, jotta asiakkaan maksukyvystä voidaan tarkemmin varmistua, mutta muutoin vakuudettomien lainojen myöntäminen on luottamusliiketoimintaa. Vastaa siis aina totuudenmukaisesti lainahakemuksen kysymyksiin.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.