Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Laina 400€

400 euron laina on suomalaisten lainatarpeiden musta lammas – juuri kukaan ei hae Pengosta 400 euron pikalainaa. Laina 300e ja 500 euroa ovat selvästi suosituimmat pikalainavaihtoehdot. Näin pienet ja nopeat pikavipit ovat kuitenkin hinnoittelultaan summakohtaisesti lähellä toisiaan. Useimmiten 400 euron laina myönnetään joustoluottona tai kertalainana. Pengo vertailuttaa molemmat lainavaihtoehdot. Täytä lainahakemus, hae lainaa ja nosta 400€ laina heti tilille netistä.

400€ laina heti tilille

400€ pikavippi maksetaan heti tilillesi, mikäli:

  1. Luottotietosi ovat kunnossa.
  2. Olet yli 20-vuotias.
  3. Olet asunut Suomessa vähintään 2 vuotta vakituisessa osoitteessa.
  4. Sinulla on jonkin ison suomalaisen pankin pankkitili hakemuksellasi.
  5. Valitse pikavippitoimijan, joka käyttää Instantoria tai myöntää vippiä ilman liitteitä.

Lista on lyhyt ja ytimekäs. Pikalainan hakeminen nopeasti tilille ei ole Suomessa temppu, eikä mikään. Kokonaan toinen asia on, mitä lainastasi tulet lopulta maksamaan. Pengon kautta saat aina kilpailutetun ja pitävän laintarjouksen, jonka avulla oikeasti tiedät mitä lainasi tulee lopulta maksamaan. Kokeile heti millä korolla sinä saat 400 euron pikavipin!

400e lainaa ilman liitteitä

Voit hakea 400e lainaa ilman liitteitä lainapalvelusta, joka käyttää Instantoria tai ei välitä liitteistä ollenkaan. Täytä lainahakemus Pengossa, niin näet heti mitkä lainayhtiöt ovat sellaisia, joilta saa pikalainan ilman liitteitä. Pikavipit ovat niin pieniä luottoja, että nopeus ja helppous on kilpailuvaltti. Lainatoimijat tuovat mielellään esille asiakkaan valintaa helpottavia ominaisuuksia luotoistaan. Hae 400 vippiä meiltä ja tarkastele useita pikalainavaihtoehtoja samassa näkymässä online-palvelussamme. Saat meiltä aina lainavaihtoehtoja, joihin et tarvitse liitteitä – lainaa myös reissunpäältä!

Edullinen 400e laina

Edullisin laina on toki sellainen, josta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoa tai kuluja. Ilmainen pikavippi on usein kuitenkin joustolainan ensinosto ja joustolainoissa voi olla korkeita nimelliskorkotasoja, jotka tekevät 400 euron lainasta nopeasti kalliita. Mikäli valitset joustolainan 400 euron luotollesi ja päädyt lyhentämään sitä kuitenkin vaikkapa 6 kuukautta voi posketon 100% luottokorko, nostaa lainakulusi lähemmäs 300 euroa. Näin kallista lainaa ei kannata milloinkaan ottaa. Jotta varmasti tiedät kenen luottoja tulee välttää, ja tiedät mitä lainasi sinulle oikeasti tulee maksamaan, niin hae pikalainaa Pengosta. Lainavertailun pitää olla helppoa ja nopeaa, eikä hakemuksia meidän mielestä tarvita kuin yksi – siksi perustimme Pengon!

400 euron lainan kulut

Saat 400 pikavipin nopeasti ja helposi suunnilleen seuraaville koroilla ja kuluilla. Muista kuitenkin, että jokainen laintarjous perustuu hakijan tietoihin. Me emme voi etukäteen tietää sinun lainasi tarkkaa korkotasoasi.

  • Pikavippi 400 euroa.
  • Korko: 0 % – 29 %.
  • Nostopalkkio: 0 % – 15 %.
  • Laskutuspalkkiot: 0 € – 5 €.
  • Todellinen vuosikorko: 25 % – 50 %.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.