Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Vippi – pikavippi nopeaan rahantarpeeseen

Vippi on pieni ja nopea pikavippi, joka halutaan heti tilille. Sellaisen saat meiltä, kilpailutettuna suoraan nopeasti tilillesi. Pengo toimii siten, että se kilpailuttaa pienet pikavipit välittömästi lainahakemuksen täytettyäsi. Näet kaikki lainatarjoukset vipeille välittömästi, aina 100 eurosta 10000 euroon asti. Voit tämän jälkeen tutustua lainoihin ja valita sinulle parhaan. Kerromme myös, mistä saat lainaa ilman liitteitä. Toimi näin:

  1. Hae Vippiä täyttämällä lainahakemuksemme.
  2. Valitse lainatarjouksista halvin pikavippi ja siirry valitsemasi lainayhtiön prosessiin.
  3. Tunnistaudu verrkopankkitunnuksilla ja hyväksy lainaehdot sekä varmenna tulosi Instantorilla, jos sitä prosessissa vaaditaan.
  4. Nosta rahat heti tilillesi.

Saanko vipin heti tilille?

Saat. Voit nostaa pikavipin tilillesi heti, kun olet vahvistanut lainasopimuksen ja kulkenut lainayhtiön lainaprosessin loppuun. Mikäli sinulla on kova kiire, niin ota vielä yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun. He käsittelevät lainahakemuksesi mielellään jonon ohitse, mikäli hakemuksesi on moitteettomasti täytetty. Hae siis luottoa vaikka heti ja rahoitu jo tänään!

Mikä on Vippi?

Vippi on pieni pikalaina tai pikavippi, joka on yleensä maksimissaan 2000 euroa, yleisimmin 500 euroa. Laina-ajaksi vipille useimmiten valitaan alle 12 kuukauden laina-aika. Vippi on tätänykyä joko kertalaina tai joustolainan nosto. Kertalaina on perinteinen pikavippi, joka maksetaan kerralla tilille ja jota maksetaan takaisin samalla summalla joka kuukausi. Joustolainan tapauksessa teet juuri sellaisen noston vippinä kuin milloikin tarvitset. Joustolaina on myös käytössäsi vaikka maksaisit koko lainatun pikavipin takaisin, voit tehdä lisänostoja halusi mukaan myös myöhemmin.

Paljonko Vippi maksaa?

Vippi voi olla kokonaan ilmainen, jos hyödynnät pikavipin ensinoston jostain lainakampanjasta. Tällöin laina on joustolaina, jonka ensimmäinen nosto on uudelle asiakkaalle täysin ilmainen. Et tällöin maksa lainasta korkoja, etkä kuluja. Muista kuitenkin, että tällaisen vipin kuluttomuus päättyy kuitenkin yleisimmin tuohon ensimmäiseen laskuun. Tämän jälkeen lainalta peritään tavanomaisia lainalta perittäviä kuluja. Varmistu, että tiedät millaisen lainan otat. Kilpailuttamalla säästät varmimmin!

Pieni vippi maksaa muutoin noin 10% per lainattu summa. Ota siis 500 euroa lainaa ja maksat takaisin noin 550€, mikäli maksat luoton takaisin jo ensimmäisellä laskulla. Vuoden maksuajalla 500 euron vippi maksaa noin 650€ kaikkine kuluineen.

Laina-aika Vipille?

Valitse sopiva laina-aika vipillesi lainalaskuristamme. Saat vipille joustavan ja pitkän maksuajan. Näet lainahakemuksen jätettyäsi lopullisessa lainatarjouksessa, mikä laina-ajaksi muodustuu. Laina-aika voi vaihdella lainatarjouksessa haetun lainasumman mukaan.

Paljonko voin saada Vippiä?

Emme osaa sanoa etukäteen paljonko pikavippiä voi kukin saada. Voit nopeasti ottaa selville lainasumman täyttämällä lainahakemuksen. Näet tulokset jo kolmen minuutin kuluttua hakemuksen aloittamisesta. Lainatarjoukset perustuvat aina lainahakemuksessa käyttämiisi tietoihin. Lainayhtiö tekee lainapäätöksen joka kerta perustuen omiin tietoihisi. Hae lainaa ja katso minkälaisen korko- ja lainatarjouksen saat!

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.