Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Laina 300€

Lainaa 300 euroa – Pengon suosituin lainatuote. Risicumin myöntämästä pikavipistä kyseinen nosto on tehtävissä kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Löydät Pengon kilpailutuspalvelusta myös muut ilmaista 300 euron vakuudettomia lainoja netissä tarjoavat luottoyhtiöt. 300 euron pikalaina on jo sen verran iso luotto, että useimmat asiakkaamme haluavat lainalle ainakin 90 vuorokauden maksuajan. Tällöin kilpailutuksesta on jo todellista hyötyä. Halvimman 300 euron vipin ja kalleimman välllä on hintaeroa yli 100 euroa – vain typerys suostuu maksamaan tällaisia hintoja. Hae edullinen tai kokonaan koroton ja kuluton 300e pikavippi meiltä!

300€ laina heti tilille

Kaikki 300 euron vakuudettomat lainat ja luotot maksetaan heti tilille. Saat 300 euroa tilillesi seuraamalla Pengon todella helppoja ja yksinkertaisia ohjeita pikaluoton hakemiseksi:

  1. Valitse halvin pikavippi online-palvelussamme.
  2. Tunnistaudu, vahvista lainasopimus ja nosta pikalaina heti tilillesi.

Mikäli sinulla on kiire, vältä näitä virheitä:

  • Käytät Ålandsbankenin, Handelsbankenin tai S-pankin pankkitiliä. Voit olla varma että pikalainan siirrossa menee yksi pankkipäivä.
  • Et vastaa puhelimeen, jos tuntemattomasta numerosta soitetaan. Lainayhtiö todennäköisesti yritti tavoitelle sinua varmistaakseen henkilöllisyytesi ennen vipin maksua.
  • Täytit lainahakemuksen hutiloiden tai valehdellen. Manuaalikäsittelyssä kuluu aikaa, ja todennäköisesti pikalaina hylkääntyy, eikä uuden hakemuksen jättäminen tule hetkeen kyseeseen.

300e lainaa ilman liitteitä

Valitse kilpailutetuista pikavipeistä sellainen vaihtoehto, johon ei tarvita palkkatodistuksia tai eläkepäätösten toimitusta. 300 euron laina myönnetään yleensä korkeintaan käyttämällä Instantoria, jolloin koko prosessi on sähköinen, ja saat lainaa ilman liitteitä. Muista kuitenkin antaa Instantorille lupa tarkastella tilitapahtumia pankkitililtäsi lainahakemusta tehdessäsi. Palveu kysyy aina erillisen luvan tarkistukseen. Mikäli vastaat kieltävästi, niin joudut hyvin todennäköisesti toimittamaan liiteet myöhemmin lainapalvelun asiakaspalveluun, jotta pikalaina ja lainahakemus voidaan käsitellä loppuun.

Joustolaina vai kertalaina – 300 euron laina

Joustolaina on pikavippi, jolta voit tehdä täsmänostoja halusi mukaisesti. 300 euron laina ja nosto onnistuu lainavalinnan jälkeen suoraan lainayhtiön hakemusprosessista johon ohjaamme sinut valintasi jälkeen. Voit vielä usein jopa vaihtaa haluamasi noston määrää tässä kohtaa. 300e pikavippi osana joustolainaa on joustavin tapa lainata pieni pikaluotto. Joustolaina on jatkuva luotto, joka taipuu moneen. Näet lainavertailustamme heti minkäkokoinen luottoraja pikavipillesi on myönnetty ja millaista korkoa lainapalvelu lainasta haluaisi. Usein 300 euron pikalainat nostetaan noin 2000 euron luottolimiitiltä. Joustolainojen koroissa on tuntuvia eroja, jotka näet heti kilpailutettuasi lainat. Vertaile pikavippejä ja tee päätös omista lähtökohdistasi.

Kertalainat alkavat yleensä vasta 500 eurosta, mutta edustamme muutamia lainapalveluja, joista pienempi 300 euron laina on mahdollista hakea heti tilille helposti netistä. Kertalaina on perinteinen kulutusluotto, jolla on alku ja loppu ja luotto lyhenee tarkasti tasalyhenteisellä maksusuunnitelmalla. 300 pikavippi osamaksulla maksetaan yleensä takaisin noin kolmessa kuukaudessa.

300e lainan kulut

Pikavipeissä on isoja hintaeroja. 300 euron lainan kulut voivat vaihdella 15 eurosta 115 euroon jo kolmen kuukauden laina-ajalla. Kilpailuta, vertaile ja valitse halvin pikavippi Pengon avulla. Alla muutamia hintaesimerkkejä 300 euron pikavipeistä:

  • Pikavippi 300 euroa.
  • Korko: 0 % – 29 %.
  • Nostopalkkio: 0 % – 15 %.
  • Laskutuspalkkiot: 0 € – 5 €.
  • Todellinen vuosikorko: 25 % – 50 %.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.