Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa netistä helposti ja nopeasti

Hae lainaa netistä Pengon yksinkertaisella ja helpolla lainahakemuksella. Teemme lainojen kilpailutuksen puolestasi heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainan hakeminen netistä ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Ei enää useiden lainayhtiöiden sivuilla pyörimistä ja edullisimman lainan etsimistä useilta lainojen vertailuun keskittyneiltä sivuilta. Ei vaikeaselkoisia lainaehtoja ja kustannusrakenteita. Yhdellä hakemuksella koko pajatso tyhjäksi. Juuri sinun tiedoillasi myönnettävät lainat riviin ja vertailtavaan muotoon yhdellä hakemuksella. Hae lainaa heti netistä Pengon avulla ja tee järkevä valinta!

Hae lainaa ilman vakuuksia

Hae vakuudetonta lainaa ilman takaajia tai reaalivakuuksia. Yhteistyöpankkimme eivät milloinkaan kysy lisävakuuksia tai takaajia lainoille, joille olet saanut Pengon kautta tarjouksia. Vakuudettomien lainojen hyvinä puolina on juuri saatavuus netin kautta, helposti ja nopeasti kotisohvalta.

Edullinen vakuudeton laina

Edullinen vakuudeton laina on todelliselta vuosikoroltaan noin 15% tuntumassa. Tämän edullisempia vakuudettomia lainoja netistä ei juurikaan saa, mikäli et omasta pankistasi verkkohakemuksella onnistunut hakemaan käyttöluottoa. Vakuudettoman lainan erityispiirteenä on sen perustuminen täysin hakemuksella antamiisi tietoihin. Pikavipit myönnetään samallalailla vakuudettomana kuin 10 000 euron kulutusluotto. Ainoastaan oma henkilötakauksesi on tae lainan takaisinmaksusta. Onkin hyvä ymmärtää myös pankkien omaa liiketoimintaa netin vakuudettomien lainojen hintatason arvostelussa. Samoin on hyvä ymmärtää netin vakuudettomien lainojen lain säätämää tapaa ilmaista hinnoitteluaan todellisen vuosikoron esimerkillä. Todellinen vuosikorko ei välttämättä ole paras indikaattori lyhyissä pikavipeissä määrittämään lainan kuluttajalle aiheuttamia kuluja ja varsinaista hintatasoa.

  • Edullisen vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko alkaa 15%:sta.
  • Vakuuttomat lainat myönnetään nimeäsi vastaan ilman reaalivakuuksia.
  • Todellinen vuosikorko on ei täysin läpinäkyvä luoton hinnan määre.
  • Pienien pikavippien hintataso kannattaa arvioida omasta näkökulmasta ja tarpeesta. Todellinen vuosikorko vastaa huonosti pienten pikavippien hintojen vertailuun.

Netistä lainaa juuri sinun ehdoillasi

Kun haet netistä lainaa Pengon kautta, kaikki saamasi lainatarjoukset perustuvat juuri sinun tietoihisi. Jokainen luottopäätös perustuu antamiisi tietoihin. Et näe kyseisiä lainatarjouksia milloinkaan suoraan lainayhtiön sivuilta, koska lopullinen päätös tehdään itse lainaprosessissa. Pengon avulla haet lainaa juurikin omilla tiedoillasi ja voit vertailla lainatarjouksia joiden korkotarjoukset eivät ole markkinointihenkisiä ”hinnat alkaen” -tarjouksia, vaan pitäviä luottotarjouksia. Me yritämme tehdä elämäsi helpommaksi suomalaisessa lainaviidakossa. Anna Pengon auttaa, kun haet netistä lainaa!

Paljonko voin saada lainaa netistä?

Voit saada juuri niin paljon lainaa netin kautta kuin saamasi luottotarjoukset osoittavat. Saat vastauksen kysymykseesi vain täyttämällä luottohakemuksen. Aloitamme tämän jälkeen heti työt löytääksemme sinulle parhaan mahdollisen pikavipin tai kulutusluoton. Jos olet hakemassa suurempaa lainaa, esim. järjestelylaina, niin kannattaa täyttää hakemus huolellisesti. Suurta lainaa varten tarvitset riittävät tulot ja mielellään myös yhteishakijan. Tämä kannattaa pitää mielessä jos haet yli 20 000 euron lainaa.

Mitä eri lainoja voin hakea netistä Pengon kautta?

Voit hakea pientä ja nopeaa pikavippiä, isompaa kulutusluottoa tai aloittaa lainojesi yhdistämisen avullamme. Edustamamme 30 lainanmyöntäjää auttaa sinua kaikissa rahoitustarpeissasi oli lainan koko sitten 100 euroa tai 20 000 euroa. Täytä lainahakemus heti ja katso itse, millaisella korolla voit saada juuri sinun etsimääsi luottoa!

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.