Lainaa netistä

Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.
Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti!

Lainaa netistä helposti ja nopeasti

Hae lainaa netistä Pengon yksinkertaisella ja helpolla lainahakemuksella. Teemme lainojen kilpailutuksen puolestasi heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainan hakeminen netistä ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Ei enää useiden lainayhtiöiden sivuilla pyörimistä ja edullisimman lainan etsimistä useilta lainojen vertailuun keskittyneiltä sivuilta. Ei vaikeaselkoisia lainaehtoja ja kustannusrakenteita. Yhdellä hakemuksella koko pajatso tyhjäksi. Juuri sinun tiedoillasi myönnettävät lainat riviin ja vertailtavaan muotoon yhdellä hakemuksella. Hae lainaa heti netistä Pengon avulla ja tee järkevä valinta!

Hae lainaa ilman vakuuksia

Hae vakuudetonta lainaa ilman takaajia tai reaalivakuuksia. Yhteistyöpankkimme eivät milloinkaan kysy lisävakuuksia tai takaajia lainoille, joille olet saanut Pengon kautta tarjouksia. Vakuudettomien lainojen hyvinä puolina on juuri saatavuus netin kautta, helposti ja nopeasti kotisohvalta.

Edullinen vakuudeton laina

Edullinen vakuudeton laina on todelliselta vuosikoroltaan noin 15% tuntumassa. Tämän edullisempia vakuudettomia lainoja netistä ei juurikaan saa, mikäli et omasta pankistasi verkkohakemuksella onnistunut hakemaan käyttöluottoa. Vakuudettoman lainan erityispiirteenä on sen perustuminen täysin hakemuksella antamiisi tietoihin. Pikavipit myönnetään samallalailla vakuudettomana kuin 10 000 euron kulutusluotto. Ainoastaan oma henkilötakauksesi on tae lainan takaisinmaksusta. Onkin hyvä ymmärtää myös pankkien omaa liiketoimintaa netin vakuudettomien lainojen hintatason arvostelussa. Samoin on hyvä ymmärtää netin vakuudettomien lainojen lain säätämää tapaa ilmaista hinnoitteluaan todellisen vuosikoron esimerkillä. Todellinen vuosikorko ei välttämättä ole paras indikaattori lyhyissä pikavipeissä määrittämään lainan kuluttajalle aiheuttamia kuluja ja varsinaista hintatasoa.

  • Edullisen vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko alkaa 15%:sta.
  • Vakuuttomat lainat myönnetään nimeäsi vastaan ilman reaalivakuuksia.
  • Todellinen vuosikorko on ei täysin läpinäkyvä luoton hinnan määre.
  • Pienien pikavippien hintataso kannattaa arvioida omasta näkökulmasta ja tarpeesta. Todellinen vuosikorko vastaa huonosti pienten pikavippien hintojen vertailuun.

Netistä lainaa juuri sinun ehdoillasi

Kun haet netistä lainaa Pengon kautta, kaikki saamasi lainatarjoukset perustuvat juuri sinun tietoihisi. Jokainen luottopäätös perustuu antamiisi tietoihin. Et näe kyseisiä lainatarjouksia milloinkaan suoraan lainayhtiön sivuilta, koska lopullinen päätös tehdään itse lainaprosessissa. Pengon avulla haet lainaa juurikin omilla tiedoillasi ja voit vertailla lainatarjouksia joiden korkotarjoukset eivät ole markkinointihenkisiä “hinnat alkaen” -tarjouksia, vaan pitäviä luottotarjouksia. Me yritämme tehdä elämäsi helpommaksi suomalaisessa lainaviidakossa. Anna Pengon auttaa, kun haet netistä lainaa!

Paljonko voin saada lainaa netistä?

Voit saada juuri niin paljon lainaa netin kautta kuin saamasi luottotarjoukset osoittavat. Saat vastauksen kysymykseesi vain täyttämällä luottohakemuksen. Aloitamme tämän jälkeen heti työt löytääksemme sinulle parhaan mahdollisen pikavipin tai kulutusluoton. Jos olet hakemassa suurempaa lainaa, esim. järjestelylaina, niin kannattaa täyttää hakemus huolellisesti. Suurta lainaa varten tarvitset riittävät tulot ja mielellään myös yhteishakijan. Tämä kannattaa pitää mielessä jos haet yli 20 000 euron lainaa.

Mitä eri lainoja voin hakea netistä Pengon kautta?

Voit hakea pientä ja nopeaa pikavippiä, isompaa kulutusluottoa tai aloittaa lainojesi yhdistämisen avullamme. Edustamamme 30 lainanmyöntäjää auttaa sinua kaikissa rahoitustarpeissasi oli lainan koko sitten 100 euroa tai 20 000 euroa. Täytä lainahakemus heti ja katso itse, millaisella korolla voit saada juuri sinun etsimääsi luottoa!