Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Hae lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta vakuudettomat lainat täyttämällä lainahakemus netissä Pengo.fi -palvelussa. Edustamme jo yli 25:ä pankkia ja rahoituslaitosta, jotka antavat luottopäätöksensä välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen Pengon kautta on täysin sitoumuksetonta ja ilmaista. Palvelu on kehitetty, jotta kuluttaja-asiakkaat voivat helposti kilpailuttaa rahoitustarpeensa yhdellä hakemuksella lukuisten Suomessa toimivien lainatoimijoiden kautta.

  • Hae lainaa lyhyellä nettihakemuksella.
  • Vertaile saamiasi luottotarjouksia palvelussamme.
  • Valitse paras laina sinun tarkoituksiisi.
  • Käytä verkkopankkitunnuksia tunnistautumiseen ja hyväksy lainasopimusehdot.
  • Odota, että hakemasi laina maksetaan tilillesi.

Kriteerit lainan hakemiselle

  • Olet yli 20-vuotias, Suomen kansalainen.
  • Sinulla on ollut yli 2 vuotta pysyvä osoite Suomessa.
  • Luottotietosi ovat täysin moitteettomat.
  • Sinulla ei ole merkittäviä erääntyneitä eriä muissa mahdollisissa luotoissa.

Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia online-palvelussamme kaikessa rauhassa. Lainatarjoukset ovat useimmiten voimassa noin 14 vuorokautta. Tämän jälkeen ne umpeutuvat, mikäli päätät ettet niitä halua. Sinun ei tarvitse tehdä mitään sulkeaksi luottotarjouksia, ne päättyvät automaattisesti. Voit vertailla hakemiasi luottoja summan, maksuajan, kuukausierän ja kulurakenteen mukaan. Halutun lainan nostamiseksi tilille tarvitse verkkopankkitunnukset. Lopullinen laina käydään vahvistamassa luottoyhtiön lainaprosessissa. Koko prosessissa kestää hakemuksen täyttämisen jälkeen (3min), lainojen vertailusta rahojen nostamiseen, nopeimmillaan noin 15min. Mikäli lainatarjous on yli 10000 euroa, voi pankin tilityksessä kestää yhden pankkipäivän.

Hae laina heti tilille

Hae lainaa heti tilille seuraamalla ohjeitamme. Mikäli pankkitilisi on jossakin seuraavista pankeista: OP, Nordea, Danske Bank, Aktia tai Säästöpankki saat todennäköisesti rahat heti tilillesi. Tehtyäsi vertailun ja valittuasi haluamasi lainan, seuraa lainanmyöntäjän ohjeita luoton nostamiseksi tilillesi. Lainayhtiöiden prosessit ovat useimmiten täysin automaattisia, eivätkä ne vaadi erillisiä liitteitä lainan saamiseksi.

Asiakaspalvelumme auttaa lainanhaussa

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli kohtaat lainanhakemisessa ongelmia. Luottoprosessi on hyvin yksinkertainen ja automatisoitu, mutta mikäli mielessäsi on kysymyksiä luotosta yleensä tai Pengon prosessin toimivuudesta, niin soita palvelunumeroomme. Soittaminen maksaa tavanomaisen paikallispuhelumaksun.

Mikäli olet jo nostanut lainan tilillesi tai olet takaisinmaksuvaiheessa ja sinulla herää luotosta lisäkysymyksiä, ole suoraan yhteydessä kyseiseen lainayhtiöön. Kaikissa itse luottoa ja sen käyttöä koskevissa kysymyksissä neuvomme olemaan yhteydessä lainan myöntäneeseen yhtiöön. Vältä aikailusta ja epätietoisuudesta aiheutuvia ongelmatilanteita jo ennakkoon soittamalla meille tai luottoyhtiöön, autamme sinut ajantasalle!

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.