Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Kulutusluotto 5000 €

Hae edullinen 5000 euron kulutusluotto meiltä. Kilpailutamme kaikki viiden tuhannen euron luotot yhteistyöpankeillamme ja voit heti vertailla halvimman. Vältä kalliit pikavipit ja hämärät luottoehdot valitsemalla läpinäkyvä ja kilpailutettu laina. Tätänykyä Suomessa toimii noin 40 lainatoimijaa, jotka myöntävät lainoja netissä. Löydät edullisimman lainan vain täyttämällä lainahakemuksen kaikkien sivuilta. Toinen vaihtoehto on antaa meidän kilpailuttaa 5000 euron kulutusluotot yhdellä ja samalla hakemuksella.

 • Kilpailuta 5000 euron kulutusluotot meillä.
 • Vertaile halvin laina.
 • Tunnnistaudu ja vahvista luottoehdot.
 • Nosta 5000 € luotto tilillesi.

5000 euron lainat

Vakuudettomat 5000 euron lainat myönnetään joko kertalainoina tai joustoluottoina. Voit valita palvelumme avulla suoraan vertailunäkymästä saamistasi luottotarjouksista kumman lainatuotteen haluat.

 • Kulutusluotto 5000 eurolle on kertalaina tai joustolaina.
 • Vertaile ja valitse kilpailutetuista lainatarjouksista kumman vaihtoehdon haluat.
 • Kertalaina maksetaan heti tilille kokonaisuudessaan. Joustolainasta teet 5000 euron noston.
 • Molempien lainatuotteiden hinnoittelu voi olla samalla tasolla, vertailusta näet heti todelliset korkotarjoukset.

Kulutusluottojen hintatasoissa on isoja eroja

Kulutusluotoissa on isoja eroja hinnoissa. Kilpailuttamalla näet todelliset korkoesimerkit ja lainatarjoukset heti. Vältät kalliit pikavipit näin isolle summalle tarkastelemalla saamiasi kulutusluottoja. Edullisin vakuudeton luotto on todelliselta vuosikoroltaan noin 10 prosentin tasossa. Yleisimmin vakuudeton 5000 euron kulutusluotto myönnetään noin 15% todellisen vuosikoron mukaisesti. Vältä lainoja joiden kiinteät aloituskulut ovat tuntuvia, ne lisäävät lainan pitämisestä aiheutuvia kuluja tarpeettomasti pitkän maksujan myötä. Voit vertailla parhaan kulutusluoton juuri sinun tarpeisiisi helposti Pengon online-palvelussa. Hae lainaa ja katso millä korolla voit nostaa 5000 € kulutusluoton – se vie sinulta noin 3 minuuttia!

Mistä saan 5000 euroa lainaa?

Emme valitettavasti voi etukäteen sanoa, mistä lopullinen luottotarjous viidelle tuhannelle eurolle tulee. Kaikki lainanmyöntäjät tekevät lainapäätöksen puhtaasti antamiesi lainahakemustietojen perusteella. Vain hakemalla 5000e luottoa voit nähdä, mistä lopullinen lainatarjous annetaan.

Lainaa 5000e heti ilman odottelua

Lähes kaikki 5000 euron luotot maksetaan heti tilille. Hae lainaa heti tilillesi seuraamalla antamiamme yksinkertaisia ohjeita. Luotot myönnetään automaattisilla prosesseilla, joten manuaalityö ei hidasta lainanmaksua. Varmista kuitenkin, että seuraat itse aina lainayhtiön ohjeita luottoprosessin edetessä.

5000 euron laina pitkällä maksuajalla

Voit hakea 5000 luoton jopa 10 vuoden maksuajalla. Voit painaa kuukausierän muutamaan kymmeneen euroon, niin halutessasi. Valitse lainalaskuristamme sopiva laina-aika ja lähetä lainahakemus kilpailutettavaksi. Lopullinen lainatarjous voi vaihdella valitsemastasi alkuperäisestä maksuajasta molempiin suuntiin. Vertailemalla näet heti mistä saat parhaat luottoehdot juuri omiin tarpeisiisi.

En saanut yhtään lainatarjousta 5000 eurolle – mitä teen?

Mikäli et saanut yhtään sopivaa lainatarjousta, voit hyödyntää muiden yhteistyökumppaniemme lainatarjoukset, jotka lähetämme sinulle halutessasi jälkikäteen. Tarjouksissa on edustettuina muut luottoyhtiöt, joita emme pysty tällä hetkellä kilpailuttamaan suoraan samalla hakemuksella. Pyrimme koko ajan parantamaan lainapalvelumme kattavuutta. Tarkista kuitekin, että kaikki oli oikein hakemuksessasi, virheet voivat aiheuttaa negatiivisen luottopäätöksen.

 • Varmista, että lainahakemuksen tiedot oli oikein.
 • Tarkista, saitko alle 5000 euron lainatarjouksia – vai oliko tulos täysin negatiivinen.
 • Maksa kaikki erääntyneet erät muista lainoistasi ajantasalle. Viivästykset voivat aiheuttaa negatiivisen luottopäätöksen.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.