Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

1000 € laina heti tilille

Lainaa 1000 euroa Pengosta kilpailuttamalla lainatarpeesi meillä. Me välitämme lainahakemuksesi 25:lle pankille, jotta sinä voit vertailla Suomen edullisimman lainan. Näet lainatarjoukset heti luottohakemuksen jättämisen jälkeen.

  1. Täytä lainahakemus 1000 eurolle.
  2. Vertaile lainat ja valitse halvin.
  3. Nosta rahat tilillesi.

Saat rahat heti tilillesi lähes kaikissa lainavaihtoehdoissa, mikäli olet asioimassa normaalin asiakaspalvelun aukioloajan puitteissa. Muista myös käyttää jonkin suomalaisen yleisen pankin pankkitiliä lainaa hakiessasi, jolloin minimoit maksuviiveen tilityksessä.

1000 euron lainan hintaesimerkit

  • Lainäpääoma: 1000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika: yleisesti 12-36 kuukautta.
  • Kuukausierä: noin 40 – 100 euroa.
  • Todellinen vuosikorko: 25% – 50 %.

1000 euron laina on niin pieni vakuudeton luotto, että sen todellinen vuosikorko lähentelee lähes aina noin 30%:a. Tämä johtuu kiinteiden kulujen ja pienen pääoman yhteisvaikutuksesta. Todellisen vuosikoron sijaan suosittelemme tarkistamaan lainan kustannusten euromääräisen hinnan ja vertailemaan luottoja niiden puitteissa. Esimerkiksi 1000 euron lainan vuodella tarkoittaa noin 100 euron kuukausierää, jolloin takaisinmaksettavaa on kokonaisuudessaan noin 1200 euroa ja todellinen vuosikorko muodostuu 50% tuntumaan. Onko luotto mielestäsi tällöin kallis? Vai otatko mieluummin saman lainan 35% todellisella vuosikorolla ja maksat luotosta kahdessa vuodessa 1300 euroa takaisin.

Laina 1000e – pikavippi vai käyttölaina?

Voit valita lainatarjouksista 1000 euron lainan joko joustavana käyttölainana tai kertaluottomaisena pikavippinä. Näet lainavaihtoehtojen kuvauksista heti minkälainen laina luottotarjouksessa on tarjolla. Lainojen hinnoissa ei välttämättä ole mitään eroa, mutta käyttöominaisuuksissa on. Käyttölainalta teet nostoja luottolimiitin puitteissa juuri sille summalle kuin haluat. Pikavippi maksetaan yleensä kerralla heti tilille. Täytä lainahakemus tonnille ja vertaile sopivin lainatuote juuri sinun tarkoituksiisi.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.