Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa 100€

100 euron pikavippi on pienin Pengon kautta haettava pikalaina. Hae lainaa lainahakemuksellamme, me kilpailutamme pienenkin lainatarpeen samalla vaivalla. Älä maksa pikkuvipistä maltaita, saat sen todennäköisesti kauttamme täysin ilman korkoja ja kuluja. Ai miten, kokeile niin näet!

100€ laina heti tilille

100€ laina maksetaan heti tilille, mikäli valitset lainatoimijan joka käyttää Instantoria tai ei vaadi minkäänlaisia liitteitä lainahakemuksen tueksi. Löydät nämä toimijat suoraan lainavertailustamme. Nopea ja pieni pikalaina maksetaan pankkitunnistautumisen ja luottoehtojen hyväksynnän jälkeen heti lainanhakijan tilille.

  1. Hae lainaa.
  2. Valitse halvin pikalaina online-palvelussamme.
  3. Tunnistaudu, vahvista lainasopimus ja nosta pikavippi tilillesi.

100e lainaa ilman liitteitä

100 vippi ilman liitteitä onnistuu Risicumin, Saldon, Euroloanin, Suomilimiitin, Credit24:sen tai muiden välittämiemme lainatarjousten avulla. Ei palkkatodistuksia tai eläkepäätösten toimittamisia, nopeaa ja helppoa lainaa netistä.

100 euron laina – kertalaina vai joustolaina

100 euron lainan voi hakea netistä joko kertalainana tai joustolainana. Valitse vertailustamme itse, kumpaa lainatapaa preferoit. Joustolainasta voit tehdä pieniä nostoja tarpeesi mukaan. Toisaalta kertalaina on selvä lainatuote, jolla on alku- ja päättymispäivä. Tasaeräinen luotto on helppo hallita ja mahtuu varmasti useimpaan talouteen. Tarkista kuitenkin joustolainojen ensinostotarjoukset joilla voit nostaa 100e pikalainan korottomasti ja kuluttomasti noin kuukaudeksi käyttöösi ilman liitteitä ja vakuuksia. Tutustu korottomiin ja kuluttomiin pikavippeihin tästä.

Paljonko 100e laina maksaa?

100e pikalaina kuukaudeksi maksaa keskimäärin 10 euroa, mikäli et käytä ilmaisen pikavipin mahdollisuutta avaamalla uutta joustolainaa. Pikavippien hinnoissa on merkittäviä eroja, joten todellisen ajantasaisen tarjouksen saat vain täyttämällä Pengon lainahakemuksen.

  • Pikavippi 100-500 euroa.
  • Korko: 0 % – 29 %.
  • Nostopalkkio: 0 % – 15 %.
  • Laskutuspalkkiot: 0 € – 5 €.

Hae lainaa ja katso itse millä korolla pienin pikalaina olisi nostettavissa.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.