Rekisteriseloste

Henkilörekisteriseloste

Pengo.fi asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietolaki (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laatimispvm 13.5.2018. Viimeksi päivitetty 21.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Pengo.fi, Leadout Oy PL 272 20101 Turku

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jari Jokelainen
info@pengo.fi
PL 272 20101 Turku

3. Rekisterin nimi

Pengo asiakas- ja suoramarkkinointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakkaan suostumuksella ja asiakkaan antaman palvelupyynnön vuoksi asiakkaan yksilöintiin ja tunnistamiseen Pengo -verkkopalvelussa, jossa asiakas voi jättää hakemuksen ja vastaanottaa laina- ja muita rahoitusalan tuotteita koskevia tarjouksia Pengo -pavelun yhteistyökumppaneilta. Rekisteriä käytetään myös lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden hoitamiseen.

Rekisterin henkilötietoja voidaan käyttää myös rekisterinpitäjän palveluiden suoramarkkinointitarkoitukseen lain sallimissa rajoissa.

Rekisterin henkilötietoja käytetään myös Pengo -pavelun asiakaspalvelun hoitamiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen sekä mahdollisten reklamointien hallinnointiin ja hoitamiseen sekä sisäisiin markkinointi- ja asiakasanalyyseihin ja markkinointitutkimuksiin.

Rekisterin henkilötietoja voidaan käyttää myös Pengo -pavelun liiketoiminnan edelleen kehittämiseen.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot tuotteiden hakijoista ja asiakkaista ja markkinoinnin kohteista:

5.1 Hakijan henkilöön liittyvät tiedot

Etu- ja sukunimet
Henkilötunnus
Osoitetiedot
Puhelinnumero(t)
Sähköpostiosoite
Kansalaisuus
Siviilisääty
Asumistiedot
Asepalvelustiedot (jos henkilö alle 30 vuotias mies)
Tulo- ja menotiedot
Työsuhdetiedot
Pankkiyhteystiedot
Muita myönnettyjä luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
Suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset

Asiakkaan antama palaute ja reklamaatiot
Asiakkaan käyttämän päätelaitteen IP-osoite sekä evästeet

5.2 Yhteisvastuullista luoton- tai muun tuotteen hakijaa koskevat tiedot

Etu- ja sukunimet
Henkilötunnus
Osoitetiedot
Puhelinnumero(t)
Sähköpostiosoite
Kansalaisuus
Siviilisääty
Asumistiedot
Asepalvelustiedot (jos henkilö alle 30 vuotias mies)
Tulo- ja menotiedot
Työsuhdetiedot
Pankkiyhteystiedot
Muita myönnettyjä luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
Suoramarkkinointikiellot ja –suostumukset

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja kerätään:
– Rekisteröidyltä itseltään tiedustelemalla ja rekisteröidyn käyttäessä Pengo -pavelun eri websivuja.

7. Tietojen luovutus

Pengo -pavelu voi luovuttaa tietoja vain lainsäädännön sääntelemissä rajoissa. Luovutettavia tietoja ovat enintään seuraavat henkilötiedot:
– Viranomaisen tiedustelussa luovutetaan kaikki viranomaisen määräämät tiedot.

Pengo -pavelun henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

8. Tietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään pääsääntöisesti EU:n tai ETA:n sisällä. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osaa Palvelun sisältämistä tiedoista saatetaan kuitenkin käsitellä tai säilyttää myös EU:n tai ETA:n ulkopuolella, esimerkiksi silloin kuin käyttämämme palvelimet sijaitsevat EU:n tai ETA:n ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa huolehdimme siitä, että tietosuoja on asianmukaisesti turvattu käyttämällä siirtojen perustana EU:n Komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita (nähtävillä http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm), käyttämällä EU-US Privacy Shield järjestelyyn (nähtävillä https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework) rekisteröityneitä palveluntarjoajia tai käyttämällä muita vastaavia soveltuvan lainsäädännön mukaisia sopimuksellisia suojakeinoja.

Käytämme Palveluidemme osalta:

– Amazon Web Services Inc. pilvipalvelinpalvelua, jonka tietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskevat ehdot ovat nähtävissä https://d1.awsstatic.com/legal/aws-gdpr/AWS_GDPR_DPA.pdf. Ehdot perustuvat EU:n Komission mallisopimuslausekkeisiin. Amazon Web Services Inc. on myös rekisteröitynyt EU-US Privacy Shield järjestelyyn.

9. Rekisterin suojauksen periaate

Henkilörekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että sekä manuaalisesti tallennettuihin että IT-järjestelmiin tallennettuihin henkilörekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne rekisteröidyn työntekijät, joilla työnsä puolesta on siihen oikeus. Rekisterinpitäjä on järjestänyt toimitiloihinsa kulunvalvonnan, lukitukset ja murtohälytinjärjestelmät. IT-järjestelmät on suojattu haittaohjelmien torjuntaohjelmistolla, palomuuriohjelmistolla, käyttäjähallinnalla sekä muilla nykyaikaisilla keinoilla. Rekisterinpitäjän henkilöstöä koulutetaan käsittelemään henkilötietoja oikein. Rekisterinpitäjällä on voimassa olevat sisäiset politiikat ja määräykset koskien henkilötietojen oikeaa käsittelyä.
Toimeksiantosopimuksilla velvoitetaan rekisterinpitäjän toimeksiannosta henkilötietoja käsitteleviä tahoja suojaamaan henkilötietoja vastaavalla tavalla.
Verkkosivustossa tietoja suojataan salakirjoitetulla TLS-yhteydellä, sekä salauksella tietojen siirtojen yhteydessä.

10. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

11. Rekisteröidyn tarkastusoikeus, tietojen korjaaminen ja tietojen säilytysaika

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut, itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot lain tarkoittamalla tavalla.
Asiakassuhteen päättyessä asiakkaan tiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen, mutta viimeistään lain edellyttämän määräajan päätyttyä. Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta lain tarkoittamalla tavalla.
Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi sekä tiedon korjaamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä ja todistuksia

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Lainanhaku

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Lainanhaku

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Lainanhaku

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Lainanhaku

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Lainanhaku

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Lainanhaku

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Lainanhaku

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Lainanhaku

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.