200

Täytä hakemus ja löydä edullisempaa lainaa jo tänään!

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me kilpailutamme sinun puolestasi.

Lainasumma:

Laina-aika:

Arvioitu kuukausierä:

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11%, kun lainasumma on 10000€,
takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12382€,
eli 206 €/kk. Laina-aika 1-20 vuotta, nimellinen vuosikorko 4%-20%.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa 200€

200 euron laina on kolmanneksi yleisein Pengon kautta haettava pikavippi. Vaikka 200 euron laina on pieni ja kuukausierän saa yhtälailla pieneksi, on kilpailuttamisessa silti kiistattomia etuja. 200 euron ensinosto joustolainasta voi väärällä tuotteella tulla todella kalliiksi vai oletko täysin varma, että pystyt maksamaan 200 euron pikavipin takaisin juuri kuukauden päästä? Mikäli haluat talouteesi liikkumavaraa, niin kilpailuta 200 euron pikaluotto meillä, näet heti millä korolla oikeasti lainaat ja mikä pikavipeistä on sinulle halvin.

200€ laina heti tilille

Pikavipit maksetaan aina heti tilille, eikä 200 euron pikalaina tee poikkeusta. Muista valita lainavertailustamme lainatoimija, joka ei kysy mitään liitteitä tai käytä Instantoria lainaa hakiessasi. Sähköisten tai paperisten dokumenttien käsittelyssä tarvitaan aina manuaalista työtä, jonka tekeminen vie aikaa. 200e laina maksetaan varmimmin heti tilille, mikäli käytät pankkitiliä joka sijaitsee jossain isossa suomalaisessa pankissa. Vältä pikkupankkien tilejä, jotta rahat liikkuvat pelkästään pankin sisällä eikä tilitysviiveitä pankkien välilllä ole.

200 euron nopea pikavippi maksetaan pankkitunnistautumisen ja luottoehtojen hyväksynnän jälkeen heti lainanhakijan tilille seuraavilla ohjeilla.

  1. Hae 200e pikalainaa.
  2. Valitse halvin pikavippi online-palvelussamme.
  3. Tunnistaudu, vahvista lainasopimus ja nosta laina heti tilillesi.

200e lainaa ilman liitteitä

200e lainaa ilman liitteitä voit hakea Risicumin, Saldon, Euroloanin, Suomilimiitin, Credit24:sen tai muiden edustamiemme lainapalvelujen kautta. Lainayhtiöt eivät kysy palkkatodistuksia tai eläkepäätöksiä. Voit hakea lainan Instantorilla tai kokonaan ilman tulotietojen varmennusta. Lainaa netistä nopeasti ja helposti.

Hae 200e pikavippiä ja valitse kertalaina tai joustolaina

200 euron pikavippi on yleensä ensinosto isommasta joustolainasta. Joustolainojen koot vaihtelevat täysin tekemäsi hakemuksen perusteella. Jos jo hakuvaiheessa tiedät haluavasi joustolainan, josta tulet myöhemmin nostamaan enemmän pääomaa, hae suoraan lopullisen tarpeesi mukaista lainaa. Lainalaskurista voit valita lainasumman avulla joustolainan lopullisen luottorajan. Huomaathan, että joustolainoissa on tällä hetkellä mahdollisuus avata uusi joustoluotto kokonaan ilman korkoja ja kuluja. Saat näin ilmaisen 200 euron pikavipin noin kuukaudeksi käyttöösi. Vertaile kuluttomia pikavippejä täällä.

200 euron pikalaina voi olla myös kertalalaina, joka maksetaan kerralla tilillesi, eikä siinä ole nostomahdollisuutta. Kertalaina tunnetaan yleisesti myös kulutusluottonimellä. Kertalaina on jäykempi luottotuote, jota on kuitenkin helppo hallita ja jonka kuukausierästä saat varmasti tehtyä riittävän pienen oman talouteesi sopeuttamiseksi. Kertalaina on yhtä nopea hakea ja nostaa kuin, mikä tahansa pikalaina.

200e laina – kustannukset

200 euron laina myönnetään useimmiten kuukaudeksi käyttöön. Kustannukset ovat näin pienessä lainassa usein suoraan sidoksissa laina-aikaan. Pikalainojen hinnoissa on kuitenkin merkittäviä eroja, jotka on hyvä vertailla Pengon kilpailutuspalvelussa. Hae pikavippi 200 eurolle meidän kauttamme ja tarkista oma korkotasosi helposti ja nopeasti. Alla vielä suuntaa-antavat hintaesimerkit pienille pikaluotoille.

  • Pikavippi 200 euroa.
  • Korko: 0 % – 29 %.
  • Nostopalkkio: 0 % – 15 %.
  • Laskutuspalkkiot: 0 € – 5 €.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Lainanhaku

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Lainanhaku

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Lainanhaku

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Lainanhaku

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Lainanhaku

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Lainanhaku

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Lainanhaku

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Lainanhaku

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.