Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Limiittilaina on joustava laina

Limiittilaina tai limiitti on joustolaina, josta teet haluamasi kokoisia täsmänostoja. Limiitit myönnetään luottorajalla, jota voit vapaasti käyttää tarpeesi mukaisesti. Limiittilainaa maksetaan yleisesti takaisin joko kiinteällä kuukausierällä tai jollakin prosenttiosuudella nostetusta lainasummasta. Lainasummat tai luottorajat vaihtelevat noin 2000 euron ja 10000 euron välillä tyypillisesti. Takaisinmaksuprosentti on noin 10-15% lainatusta pääomasta.

  • Limiittilaina on jatkuva luotto.
  • Limiittilaina on joustolaina tai käyttölaina, josta teet halumasi nostoja.
  • Limiitti myönnetään aina kiinteällä luottorajalla – osa lainayhtiöistä mahdollistaa myös luottorajan korotukset.
  • Limiittilainaa maksetaan takaisin jollakin prosentilla nostetusta pääomasta, esim 10%.

Miksi hakea limiittiä juuri Pengon avulla?

Hae limiittiluotto Pengon kautta ja varmista, että lainasi on markkinoiden edullisin. Saat aina kilpailutetun luottotarjouksen heti näkyviisi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit tämän jälkeen helposti vertailla limiittilainoja lainavertailutaulukostamme. Kaikki luotot ovat vertailtavissa helposti ja nopeasti kaikkien hinta- ja summakriteerein.

Kun haet lainaa meiltä voit valita halvimman lainan tai halutessasi hylätä vaikka kaikki limiittitarjoukset. Hakemus ei ole sitova. Tämän lisäksi luottotarjoukset ovat aina juuri sinun tietoihisi perustuvia aitoja luottotarjouksia, jolloin voit aidosti valita halvimman limiitin. Pelkkiä verkkosivuja selaamalla löydät vain hinnat-alkaen tarjouksia, jotka eivät yleensä ole totta.

Limiittilaina maksetaan yleensä heti tilille

Kaikki limiittilainat maksetaan yleensä heti tilille. Mikäli hait lainaa alle 10000 eurolla saat rahat heti käyttöösi. Isommissa summissa lainanhakijan tulot yleensä vielä tarkastetaan palkkatodistuksin tai eläkepäätöksin. Pienet lainat maksetaan tilille joko ilman tulotarkistusta tai käyttämällä Instantoria varmennuksessa.

Varmistat nopean tilityksen käyttämällä lainahakemuksessa jonkin suomalaisen pankin pankkitiliä. Pieniin eksoottisempiin pankkeihin voi olla tilitysviiveitä. Viive on kuitenkin maksimissaan yhden pankkipäivän.

  • Pienemmät limiittilainat maksetaan heti tilille.
  • Tulot varmmetaan Insntantor-palvelula.
  • Käytä jonkin yleisen suomalaisen pankin pankkitiliä, mikäli rahojen saamisella on kiire.

Limiittilaina on jatkuva vakuudeton luotto

Limiittilaina on jatkuva vakuudeton luotto, joka tarkoittaa sitä, että laina ei sulkeudu viimeisen maksuerän maksettuasi. Mikäli haluat sulkea lainan tulee sinun olla erikseen yhteydessä lainan myöntäjään. Nollille maksetusta lainasta ei tietenkään aiheudu mitään kuluja, jos et ole uutta luottoa nostanut. Avoinna olevasta luottorajasta ei siten joudu maksumieheksi. Jatkuvan luoton ominaisuudet on kuitenkin hyvä ottaa huomioon lainaa valittaessa, ettei ikäviä yllätyksiä tule. Limiittiä hakeaksesi et tarvitse mitään vakuuksia tai erillisiä takaajia.

Mitä eroa on pikavipillä ja limiittiluotolla?

Limiittilaina on pikavippi vuoden 2013 voimaantulleen uuden korkokattolain säätelemänä. Luotonmyöntäjät alkoivat myöntämään korkeampikorkoisia luottoja 2000 euron ja 50% todellisen vuosikoron rajojen tullessa voimaan. Limiitti on usein 2000 euron laina, jonka korko oli huomattavan korkea. Nyt vuonna 2019 lainavertailusta voi todeta, että korot ovat huomattavasti maltillistuneet. Luottoja on saatavissa kokonaan ilman nostopalkkioita ja korkokuluja lyhyeksi ajaksi, edullisimmillaan pitkän laina-ajan limiitti myönnetään reilulla 15% todellisella vuosikorolla.

Pikavippi tunnetaan edelleen usein limiittilainana, mutta lainoissa on isoja eroja. Parhaiten selvität lainojen todelliset erot kilpailuttamalla kaikki luottolimiitit Pengossa.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.