Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti

1. Täytä hakemus
2. Vertaile pikalainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja liitteitä - Pengo.fi

Luotto maksuhistoria

Lainaa netistä ilman piilokuluja

Hae Pengon kautta lainaa netistä, me vertailemme kaikki lainat. Ei piilokuluja tai muuten hankalia lainaehtoja. Suoria ja pitäviä lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme. Hae lainaa netistä ilman ikäviä yllätyksiä - Pengo.fi.

Lainaa nopeasti tilille

Hae lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille ilman odottelua. Prosessimme on markkinoiden tehokkain: olet kolmessa minuutissa vertaillut kaikki pikalainat ja pikavipit ja tiedät keneltä saat halvimman lainan heti tilillesi ilman odottelua. Pienestä lainasta voi olla iso apu juuri oikealla hetkellä!

Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainan heti ja ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan ja siksi kerromme vertailunäkymässä suoraan, mistä saat lainaa ilman liitteitä heti tilillesi. Helppo ja nopea hakea vaikka reissunpäältä! Hae ja totea verraton ja ilmainen lainapalvelumme itse!

Lainaa heti tilille ilman liitteitä Instantorilla

Tarvitsetko lainaa heti tilille ilman toimitettavia liitteitä? Olet matkalla tai muuten poissa paperiesi ääreltä ja tarvitset tilapäistä rahoitusta ja lainaa? Pengo auttaa. Täytä lainahakemus meillä, saat heti lainatarjouksia useista lainayhtiöistä. Kerromme sinulla, mistä saa pikavipin heti ilman toimitettavia palkkatodistuksia ja eläkepäätöksiä. Saat lainaa ilman liitteitä käyttämällä Instantoria tulotietojen varmennukseen.

Toimi näin:

  1. Täytä Pengon lainahakemus.
  2. Vertaile halvin pikavippi omaan käyttöösi, me kerromme tarvitaanko lainaan liitteitä.
  3. Siirry lainanmyöntäjän prosessiin ja viimeistele lainahakemus. Tulotietosi varmennetaan Insntantorilla täysin automaattisesti.
  4. Instantorin valmistuttua, nosta rahat tilillesi.

Miksi liitteitä tarvitaan?

Vuoden 2013 lakiuudistuksen jälkeen lainanmyöntäjien on lain mukaan pakollista varmentaa tulotiedot, jotta lainaa voidaan ylipäätään myöntää. Vastuullisen lainanmyönnön vakuudeksi lainayhtiön on varmistuttava, että hakijalla on oikeasti varaa maksaa hakemansa luotto takaisin. Tästä syystä ilmoittamasi tulot varmennetaan joko liitteillä tai Instantoria käyttäen.

Mitä liitteitä tarvitaan?

Lainan tueksi vaadittavat liitteet ovat yleensä palkkatodistus, eläkepäätös tai verotuspäätöksen erittelyosa. Näillä dokumenteilla lainanmyöntäjä varmentaa tulosi.

Mitä liitteiltä luetaan?

Lainayhtiö on kiinnostunut siitä, saatko oikeasti sen palkan jonka olet hakemuksellasi ilmoittanut. Tämän lisäksi lainanmyöntäjä todennäköisesti tutkii, onko työsuhteesi vielä voimassa ja onko kyseessä määräaikainen työ. Myös työn alkamisajankohta on kiinnostava, mikäli sitä on lainahakemuksella kysytty. Varsinkin määräaikaisissa työsuhteissa työsuhteen aloitus ja lopetuspäivät ovat merkittäviä.

Eläkepäätöksestä luetaan pääsääntöisesti eläkkeen etuuskauden lisäksi sen bruttomäärä. Verotuspäätöksestä nähdään valtionverotuksessa verotettavat tulot, joiden tulisi könttänä täsmätä ilmoittamiisi vuosituloihin. Verotuspäätös on oikeastaan ainoa dokumentti, jolla yrittäjän tuloja voidaan pidemmältä ajalta varmentaa.

Mikä on Instantor?

Insntantor on Ruotsissa kehitetty palvelu, joka on erikoistunut tilitietojen lukemiseen. Instantor tarkastelee tilitapahtumien koodeja ja maksujen maksajia ja saajia. Instantor tekee nopean laskutoimituksen, jolla se varmentaa käteenjäävät tulosi ja sen onko tililläsi erikoisluontoisia tapahtumia, kuten uhkapeleihin liittyviä transaktioita. Pääsääntöisesti lainayhtiö kuitenkin tarkastaa pelkästään plus-merkkiset tapahtumat ja että ne osuvat lainahakemuksella ilmoitettuihin tuloihin.

Voiko lainaa saada kokonaan ilman liitteitä ja Instantorin käyttöä?

Voi saada. Osa yhtiöistä myöntää lainaa heti ilman minkäänlaisia tarkistuksia, vaikkei se lain mukaan olekaan sallittua. Kaikkein pienimmät pikavipit myönnetään yleisesti ilman tulotietojen varmennusta. Näet lainayhtiöiden prosesseista, mistä saat lainaa ilman minkäänlaista tulojen tarkistusta. Emme valitettavasti osaa etukäteen sanoa, mitkä yhtiöt toimivat näin.

Minulla on liitteet valmiina, mutta haluan lainan heti – miten toimin?

Lataa liitteet heti lainahakemukselle valittuasi halvimman lainan kilpailutuksen valmistuttua. Voit helposti ladata liitteet, kun olet viimeistelemässä lainahakemusta. Voit vielä soittaa lainanmyöntäjälle varmistaaksesi, että lainasi käsitellään jonon ohitse. Liitteillä haettu laina maksetaan tilille ihan yhtä nopeasti, jos näet itse hieman vaivaa ja otat heihin yhteyttä. Lähettämällä näin liitteet varmistat myös lainahakemuksesi nopean käsittelyn – lainayhtiöillä on aina käsittelemättömiä hakemuksia jonossa, joihin odotellaan liitteitä. Tekemällä toiminnon jo prosessissa, nouset todennäköisesti nopeasti käsiteltävien listalle.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

Lainahakemus ikäraja

IKÄ

Olet vähintään 20-vuotias

Hakemus tulot

TULOT

Saat säännöllistä palkkaa tai eläkettä.

Luotto maksuhistoria

LUOTTOTIEDOT

Luottotietosi ovat kunnossa.

Laina vakuudet

VAKUUDET

Ei vakuuksia tai takaajia.

laina 60000

LAINASUMMAT

Voit hakea lainaa 100€ ja 20.000€ väliltä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Pengo on?

Pengo on lainojen vertailupalvelu, josta haet pikalainaa tai muuta nopeaa luottoa suoraan tilillesi. Me näytämme sinulle suomalaisten lainapalvelujen tarjoamien lainatuotteiden todelliset korot ja kulut. Näet online-palvelussamme heti millä korolla ja millä ehdoilla juuri sinä saat lainaa. Vertaile halvin laina ja nosta se heti tilillesi - valitse Pengo!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka isoa lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 100 euron ja 20000 euron väliltä heti tilillesi. Isommissa lainoissa kestää aina pidempään ja tehtävät tarkistukset ovat tarkempia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, että saan lainan heti tililleni?

Kerromme heti luottovertailunäkymässä millä viiveellä lainayhtiö maksaa lainan tilillesi. Näet yhdellä silmäyksellä saatko rahat välittömästi vai onko prosessissa viivettä. Täytä lyhyt hakemus ja vertaile lainatarjouksia, jotka maksetaan heti tilille!

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainan ilman liitteitä?

Kyllä. Kerromme vertailunäkymässä, mikä pankki myöntää tarjotun lainan ilman liitteitä. Voit käyttää Instantoria tai saada lainaa kokonaan ilman tarvittavia dokumentteja. Näet sopivat lainat heti hakemuksen täytettyäsi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen lainan vartissa tilille, mitä teen?

1. Hae lainaa heti.
2. Vertaile ja valitse tarjous, jossa on merkintä "Lainatakuu".
2. Nosta rahat tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa heti tilille?

Olet yli 20-vuotias, olet asunut Suomessa yli 2 vuotta pysyvästi ja luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kaikki luotot ovat vakuudettomia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos laina on nopea, se on varmasti kallis?

Vertailussamme on ilmaisia lainoja, joista ei peritä mitään korkoja tai kuluja. Ilman kampanjatarjousta myönnettävien luottojen korot alkavat noin 8%sta.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on maksuhäiriömerkintä - voinko silti saada lainaa?

Et valitettavasti. Luottotietojen on oltava kunnossa.