Lainaa ilman liitteitä

Anna Pengon etsiä sinulle edullisin laina

Pengon vertailupalvelussa voit kätevästi täyttää yhden ainoan lainahakemuksen, jonka me lähetämme eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.
Täytä hakemus ja aloita lainojen kilpailuttaminen heti!

Lainaa heti tilille ilman liitteitä Instantorilla

Tarvitsetko lainaa heti tilille ilman toimitettavia liitteitä? Olet matkalla tai muuten poissa paperiesi ääreltä ja tarvitset tilapäistä rahoitusta ja lainaa? Pengo auttaa. Täytä lainahakemus meillä, saat heti lainatarjouksia useista lainayhtiöistä. Kerromme sinulla, mistä saa pikavipin heti ilman toimitettavia palkkatodistuksia ja eläkepäätöksiä. Saat lainaa ilman liitteitä käyttämällä Instantoria tulotietojen varmennukseen.

Toimi näin:

  1. Täytä Pengon lainahakemus.
  2. Vertaile halvin pikavippi omaan käyttöösi, me kerromme tarvitaanko lainaan liitteitä.
  3. Siirry lainanmyöntäjän prosessiin ja viimeistele lainahakemus. Tulotietosi varmennetaan Insntantorilla täysin automaattisesti.
  4. Instantorin valmistuttua, nosta rahat tilillesi.

Miksi liitteitä tarvitaan?

Vuoden 2013 lakiuudistuksen jälkeen lainanmyöntäjien on lain mukaan pakollista varmentaa tulotiedot, jotta lainaa voidaan ylipäätään myöntää. Vastuullisen lainanmyönnön vakuudeksi lainayhtiön on varmistuttava, että hakijalla on oikeasti varaa maksaa hakemansa luotto takaisin. Tästä syystä ilmoittamasi tulot varmennetaan joko liitteillä tai Instantoria käyttäen.

Mitä liitteitä tarvitaan?

Lainan tueksi vaadittavat liitteet ovat yleensä palkkatodistus, eläkepäätös tai verotuspäätöksen erittelyosa. Näillä dokumenteilla lainanmyöntäjä varmentaa tulosi.

Mitä liitteiltä luetaan?

Lainayhtiö on kiinnostunut siitä, saatko oikeasti sen palkan jonka olet hakemuksellasi ilmoittanut. Tämän lisäksi lainanmyöntäjä todennäköisesti tutkii, onko työsuhteesi vielä voimassa ja onko kyseessä määräaikainen työ. Myös työn alkamisajankohta on kiinnostava, mikäli sitä on lainahakemuksella kysytty. Varsinkin määräaikaisissa työsuhteissa työsuhteen aloitus ja lopetuspäivät ovat merkittäviä.

Eläkepäätöksestä luetaan pääsääntöisesti eläkkeen etuuskauden lisäksi sen bruttomäärä. Verotuspäätöksestä nähdään valtionverotuksessa verotettavat tulot, joiden tulisi könttänä täsmätä ilmoittamiisi vuosituloihin. Verotuspäätös on oikeastaan ainoa dokumentti, jolla yrittäjän tuloja voidaan pidemmältä ajalta varmentaa.

Mikä on Instantor?

Insntantor on Ruotsissa kehitetty palvelu, joka on erikoistunut tilitietojen lukemiseen. Instantor tarkastelee tilitapahtumien koodeja ja maksujen maksajia ja saajia. Instantor tekee nopean laskutoimituksen, jolla se varmentaa käteenjäävät tulosi ja sen onko tililläsi erikoisluontoisia tapahtumia, kuten uhkapeleihin liittyviä transaktioita. Pääsääntöisesti lainayhtiö kuitenkin tarkastaa pelkästään plus-merkkiset tapahtumat ja että ne osuvat lainahakemuksella ilmoitettuihin tuloihin.

Voiko lainaa saada kokonaan ilman liitteitä ja Instantorin käyttöä?

Voi saada. Osa yhtiöistä myöntää lainaa heti ilman minkäänlaisia tarkistuksia, vaikkei se lain mukaan olekaan sallittua. Kaikkein pienimmät pikavipit myönnetään yleisesti ilman tulotietojen varmennusta. Näet lainayhtiöiden prosesseista, mistä saat lainaa ilman minkäänlaista tulojen tarkistusta. Emme valitettavasti osaa etukäteen sanoa, mitkä yhtiöt toimivat näin.

Minulla on liitteet valmiina, mutta haluan lainan heti – miten toimin?

Lataa liitteet heti lainahakemukselle valittuasi halvimman lainan kilpailutuksen valmistuttua. Voit helposti ladata liitteet, kun olet viimeistelemässä lainahakemusta. Voit vielä soittaa lainanmyöntäjälle varmistaaksesi, että lainasi käsitellään jonon ohitse. Liitteillä haettu laina maksetaan tilille ihan yhtä nopeasti, jos näet itse hieman vaivaa ja otat heihin yhteyttä. Lähettämällä näin liitteet varmistat myös lainahakemuksesi nopean käsittelyn – lainayhtiöillä on aina käsittelemättömiä hakemuksia jonossa, joihin odotellaan liitteitä. Tekemällä toiminnon jo prosessissa, nouset todennäköisesti nopeasti käsiteltävien listalle.